Ons assortiment

Bij Cafetaria 't Parkhuys in Utrecht stellen wij smaak, gezondheid en kwaliteit voorop. Daarom bereiden wij alle snacks in hoogwaardig vloeibaar frituurvet met een minimum aan verzadigde vetten. In onze cafetaria vindt u een breed assortiment aan snacks, belegde broodjes, döner kebabs, maaltijdsalades, frisdrank, smoothies en ijs. Alle met de grootste zorg voor u samengesteld van vaste leveranciers. U bestelt hier klassieke snacks, zoals een frikandel, mexicano of berehap, maar ook een echte Utrechtse Croquette of heerlijke Spicy Chicken Bites. U dat heerlijke verzadigde gevoel geven na een snack van Cafetaria 't Parkhuys, daar doen wij het voor!

Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment bestaat uit:

Verse friet

Onze friet wordt dagelijks vers gesneden, voorgebakken en gefrituurd in 100 procent plantaardig vloeibaar frituurvet. Direct van de boer met liefde voor hun aardappels.

Snacks

Ruim assortiment aan snacks, zoals frikandel, mexicano, berehap, vegetarisch nasi en kaassoufflé. Onze toppers zijn de echte Utrechtse Croquette en de Spicy Chicken Bites.

Burgers

Wij leveren topklasse grill burgers. Ook hebben wij heerlijke Crispy Chicken burger van 100 procent kipfilet. De speciale crispy batter coating zorgt voor die echte Amerikaanse bite.

Belegde broodjes

Gezonde broodjes vers van de plaatselijke bakker belegd met (oude) kaas, gerookte zalm met roomkaas, kappertjes met rode ui, gerookte kipfilet met pesto, brie met honing en walnoten, huisgemaakte tonijnsalade met rode ui of eiersalade. Of een lekker broodje warm vlees.

Döner kebab

Altijd vers en lekker rijkelijk belegde döner kebab. U heeft keuze uit een broodje döner kebab, durum met döner kebab, kapsalon en een Turkse pizza met döner kebab.

Maaltijdsalades

Gezonde maaltijdsalades bereid met verse ingredienten, maaltijdsalade geitenkaas, maaltijdsalade gerookte zalm, maaltijdsalade crispy chicken. Als onze salades bevatten; luxe gemengde salade, cherrytomaten, rucola, kappertjes, pijnboompitten en worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Softijs en milkshakes

Lekker romig softijs in heel veel verschillende smaken en toppings. Onze milkshakes zijn van NIC en hebben wij in meerdere smaken, zoals vanille, aardbei en banaan.

Smoothies

Smoothies van 100% fruit wordt ter plekke vers voor u gemixt.